Select Page

Binnen deze functie ben je zowel verantwoordelijk voor de receptie en het uitvoeren van HR taken. Bij de receptie ben je het eerste aanspreekpunt voor internationale klanten, leveranciers en bezoekers van het kantoor. Je zorgt ervoor dat iedereen hartelijk wordt ontvangen. Alle telefoontjes die binnenkomen handel je professioneel af. Verder ben jij ook verantwoordelijk voor de binnenkomende mail. Je verwerkt de mail of zet deze door naar de juiste persoon. Daarnaast bied je administratieve ondersteuning aan collega’s. Je ondersteunt bijvoorbeeld de office manager met het controleren van de administraties van de winkels. Verder ondersteun je de afdeling HR met het beheren van vacatures, het opstellen van contracten en het inschrijven van nieuw personeel.

Functie vereisten

  • HBO werk- en denkniveau of minimaal 3 jaar ervaring in soortgelijke functie
  • Gastvrij en servicegericht
  • Ondernemend
  • Punctueel
  • Uitgebreide kennis van Office 365 (vooral Excel)
  • Fulltime beschikbaar (36 – 40 uur)
  • Woonachtig binnen een straal van 25 km rondom Hem
  • Engels B1 is vereist en Frans in woord en geschrift is een pré

Wat kan je verwachten?
Het salaris is ongeveer € 2000 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Je komt te werken binnen een internationaal dynamisch bedrijf met een verantwoordelijke functie.

Wie zijn wij?
We houden ons bezig om onze klanten te voorzien van duurzame kleding. We hebben twaalf winkels en een groothandel waar we tweedehands kleding verkopen. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar onze website: www.episode.eu. Als je geïnteresseerd bent voor deze vacature kan je jouw cv en motivatiebrief sturen naar hr@episode.eu.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

APPLY FOR THE JOB

Have you found a job that matches your skills and expectations? Please contact us using the contact form below. Send us your motivation, and do not forget to attatch your CV.

Add your CV and motivation letter